Skvaller!


Vi är 53 st i klassen, vi har gått i skolan i lite mer än 1 månad. Under denna tiden har det hänt så sjukt mycket, tre stycken i klasssen har åkt in akut till sjukhuset för att de gick ett virus som gjorde att dessa personer fick minnesförlust och yrsel. Tack och lov löst det sig snabbt och de käkade antibiotika i 12 dagar. Dock missade de massa i skolan och har fått gå och läst in kvällstid.

En av dessa personerna har också med flit orsakat stopp i alla gemensamma toaletterna, vilken vara så sjukt vidrigt. gick inte att gå in där på två dagar. Jag kan inte förstå vilken nivå man ligger på när man agerar så. Efter två veckor i skolan visade det sig också att de finns smygvegetarianer i klassen. De första veckorna var de en otrygg stämning då alla ville passa in och vågade inte vara sitt rätta jag. De visade sig sen att de var hela 5 personer som käkade kött även fast att de varit vegetarianer i 10- 15 år..(de är tragiskt) . Mysteriet Johanna Lundin visade sig vara en fiktiv person som någon annan elev hittat på som någon form av nollning. Men de sjuka som hände var att en av killarna i klassen bestämde date med denna "Johanna Lundin" och är idag tillsammans med en tjej som heter  Sara Gudmunsson som var anlitad för att spela JOhanna Lundin på daten, och de gick så jävla bra så de är ett par nu. Grattis till Han (J). Det finns en mailadress som går ut till alla elever som någonsin funnits på hyperisland, denna är strikt förbjuden att använda om de verkligen inte finns ett behov. Vissa elever hade tyvärr inte uppfattat detta och skickade ut ett massmail om förfest på Gullmarsplan, Rubriken löd" Fest med oss eller dö".. Jätte populärt! Ja som ni ser har intrigerna fått en bra start, och då har jag glömt nämna skandalen då vi var på teambuildingen andra veckan. Då var de tre stycken som skulle busa lite på kvällen och skulle hänga upp en flagga med skolans namn i en flaggstång, men misslyckades totalt, och satte istället eld på stången och de ledde till at pensionershemmet på barnens ö som skulle ha fest och dans kvällen efter vi åkt, fick ställa in. 

Fy fan!


Kommentarer
Postat av: Jocke

Haha, händelserikt! Känns en smula 9b. Men OJ vad det kommer att hända mycket smaskigt under din utbildning Maja.

2008-09-13 @ 08:46:35
Postat av: Daniel

Whaat! Är det på riktigt?

2008-09-27 @ 10:20:33
URL: http://danieldlx.blogg.se/
Postat av: Sanna

HAHA. Detta var ju bland det roligaste som hänt på länge, kul att jag inte hade en aning om ens hälften av alla dessa saker.

Men skvaller är alltid kul, detta skulle kunna bli Hypers egen "Se & Hör"-logg!

Keep up the good work!

//Sanna

2008-10-11 @ 22:45:44
URL: http://sannawickman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0